V srdci bratislavského Starého Mesta sa ukrýva nenápadná vegetariánska reštaurácia s veľaznačným názvom: Soupculture.
Špecialitou maličkého podniku sú krémové polievky, ktoré si zákazníci vychutnávajú v jedlých chlebových pohárikoch.
Každý deň si milovníci polievok môžu vybrať zo štyroch polievkových variantov. Reštaurácia vytvára svoje denné polievkové menu z viac než 80 receptov z celého sveta. Špargľové, bryndzové, ale aj batatové polievky sú iba malým príkladom toho, aké polievky v podniku varia. Keďže ide o ukrajinský podnik, v ponuke nesmie chýbať ani boršč. Práve ten a šošovicová polievka sa tešia veľkej obľube. Boršč tu servírujú bez mäsa.
Polievky sú servírované v chlebových pohárikoch podľa preferencie zákazníkov. Vybrať si môžu celozrnný či bezlepkový pohárik, ale aj pohárik s kurkumou, so spirulinou, čo je riasa bohatá na živiny, alebo paradajkový pohárik s cesnakom.
Steny podniku sú vyzdobené obrázkami, na ktorých možno vidieť polievku v poháriku v rôznych svetových metropolách. Promuje ju aj Einstein či Mona Lisa. Vychutnávajú si ju tiež na Marse.